200 g getost. Riv ner osten på den grova sidan på rivjärnet i creme fraichen. Mosa ihop cremen med en gaffel, pressa i vitlöken och hacka och rör sist i persiljan
Lammfilé med örttäcke med en gnutta vitlökssmak i, fetaostsås passar fint till. Medan lammet gonar sig i ugnen kan man göra en smaskig getostsås som passar fint att servera till
Gnid in lammfilén med örtkryddor utblandade i olivolja. Smula getosten över grönsakerna. Stek lammfilén runt om på ganska hög värme så att den får färg
Kristin Johansson 4 personer, cirka 40 minuter Grillad örtkryddad lammfilé med råstekt potatis 400 g lammytterfilé 1. 5 tsk nymald svartpeppar 600 g potatis olja salt & peppar 1 dl crème fraîche 100 g getost smörgåskrasse 1 rödlök Så här 4 personer. 100 g getost