Lammfilé ugn recept

Lammfilé med chèvrepotatis och klassisk Butlersås

Lammfilé med chèvrepotatis och klassisk Butlersås

Lammfilé med chèvrepotatis och klassisk Butlersås (4 portioner). Sätt ugnen på 175 grader. Grädda mitt i ugnen i cirka 50-60 minuter. 600 gram lammfilé. Lammfilé med chèvrepotatis och klassisk Butlersås (4 portioner). 600 gram lammfilé
Örtstekt lammfilé

Örtstekt lammfilé

Rulla filéerna i blandningen och lägg över i en ugnsfast form. Skiva upp köttet och servera med ugnsrostad potatis, lök och körsbärstomater
Lammfilé med örtsås - Pavlova

Lammfilé med örtsås - Pavlova

På menyn stod lamm med ugnsrostad färskpotatis, till dessert en stor pavlovatårta med passionfrukt & lime curd
Lammfilé med blomkål- och potatispuré, kantarellpytt och rödvinssås

Lammfilé med blomkål- och potatispuré, kantarellpytt och rödvinssås

Lägg över köttet i en ugnsform och stick i en termometer. Lammfilé. Lägg lammfilén på såsen. Sätt ugnen på 120 grader. Laga klart i ugn tills köttet uppnått en innertemperatur på 53 grader. 300 g lammfilé. Lammfilé300 g lammfilé 1 krm salt 0,5 krm peppar 2 klyftor vitlök, krossade några kvistar färsk timjan smör och olja, till stekning
Lammfilé goes Italien

Lammfilé goes Italien

Ställ in i ugn tills osten nästan smält. Köpte kräftor och lammfilé resten blev saker från kyl och frys
Lammfilé med örttäcke

Lammfilé med örttäcke

Lägg lammfiléerna i en grund ugnsfast form och lägg på generöst av örtblandningen. Sätt ugnen på 200 grader. Sätt in i ugnen och stek cirka 15 minuter tills örtmassan är lätt brynt. 4 lammfiléer à 125 g
Lammfilé i Alperna

Lammfilé i Alperna

Koka broccolin och stek lammfiléerna som du kryddat med salt, peppar och rosmarin. Baka i ugnen i ca 200 grader tills de blir gyllene och är helt mjuka och med fin stekyta
Lammfilé på Trettondagsafton

Lammfilé på Trettondagsafton

Ugnsrostad mandelpotatis. Lammfilé. Dela mandelpotatisen på längden, smörj in med olivolja och lägg potatisen med skinnsidan nedåt i en ugnsfast form
Lammfilé med sötsyrliga morötter och dillsky

Lammfilé med sötsyrliga morötter och dillsky

Parera lammfilén fri från senor, behåll kappan och skär kryss i den. lammfilé (helst med kappa). Salta och peppra och fortsätt tillagningen på galler i ugn vid cirka 130° i 10 minuter. Låt lammfilén vila i 10 minuter innan den skivas
Lammfilé med grönsaks- och rotfruktssallad

Lammfilé med grönsaks- och rotfruktssallad

lammfilé [ca 800 g]. 1lammfilé [ca 800 g] svartpeppar rosmarin vitlök salt smör, till stekning rapsolja, till stekning. Lagas i varm ugn ca 225 grader till temp uppgår till 55 grader. Stäng av ugnen, låt köttet stå kvar tills temp är ca 65 grader och blir ljust rosa
Lammfilé med bönor och matvete

Lammfilé med bönor och matvete

Medhavd lammfilé blev fredagens sena middag tillsammans med trevligt sällskap. Efterstek i ugn tills innertemperaturen är cirka 55 grader