Lägg den i en ugnsfast form strö över salt, peppar och rosmarin, häll på olivolja och blanda väl. Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompistillvinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Idag bjuder köket på saftigalammfärsbiffar. Skär rotfrukterna i klyftor och lägg i en ugnsfast form. Lammfärs är väldigt gott tycker jag men dessa biffar går även att göra på nötkött om man hellre föredrar det
Lägg sedan över i en ugnsform. Fräs lammfärsbiffarna snabbt på vardera sidai stekpanna. Det är verkligen två läger när det kommer till lamm och dess smak
Idag blev det lammfärsbiffartill lunch. Biffar. Färsk timjan, olivolja, salt & peppar. (eller använd färdig Gourmet Soltorkad tomat & Fetaost, lägg i så fall gärna tilllite extra fetaost
"Genom att låta lammfärsbiffarnaugnsbakasi några minuter för att sedan kyla ned dem kan man enkelt ta med dem på picknicken för att sedan snabbt grilla på dem precisinnanservering