Låt gärna lammkotletterna ligga och gotta sig i marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem på grillen så blir de härligt möra och smakrika
Du väljer tillagning på köttet, men vi brukar oftast välja grillen eller grillpanna. Grilla dem i het grillpanna, några minuter på varje sida, låt dem sedan vila under folie ca 5-10 minuter innan servering 2 skivor dubbelkotletter per person / salt / svartpeppar / olja att pensla på köttet
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grilladelammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Äntligen Grillpremiär Som jag har väntat på att det skulle bli grillväder i år. Köpte en liten gasolgrill förra året, eftersom det är förbud för kolgrill på min balkong
Grilla på hög direkt värme. Receptet kommer från boken ”Grill – Bonniers stora bok om att grilla” och är skriven av Jens Linder och fotograferad av Stefan Wettainen
Grillalammkotletterna på hög värme några minuter på varje sida tills de får fin färg. Fira in våren med en sydamerikansk grillfest, en så kallad asado