Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakadetomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Lägg upp potatis, tomater och lammkotletter på tallrikar. Krydda lammkotletterna med salt och peppar. Dela tomaterna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Skålla, skala och skär tomaterna under tiden i tjocka skivor. Lägg tomatskivorna runtom. Täck fatet med aluminiumfolie och stek dem klara mitt i ugnen ca 10 minuter. Är allt kallt så låt dem stå ca 15 minuter i ugnen. 4 st lammkotletter. 3 st tomater
Skiva upp zucchinin och dela tomater samt lägg dessa, tillsammans med paprikan i en ugnssäker form. Somrigt och gott med smakrika lammkotletter och krämig aubergin
Gick att förbereda så det var bara att ställa in i ugnen när jag stekte kotletterna. Till den serverade jag lammkotletter som jag stekte sådär lagomt rosa
Well lite lammkotletter i ugnen är jättegott och talar ofta för sig själv. Tag ut tomaterna och racksen ur ugnen, lägg upp tomaterna, strö över lite fårost och häll över såsen, skär upp racksen och lägg den runt om/ovanpå tomaterna
De är jättegoda till grillade lammkotletter t ex. Nu när det snart finns fina, svenska tomater i butikerna och på torget tycker jag att du ska testa att göra de här ugnsbakadebuffétomaterna
Man kan ha det till fisk och kött, kanske allra bäst till en grillad lammkotlett. Öppna burktomaterna och klipp sönder dem med en sax direkt i burkarna