Under tiden köttet är iugnentillagar du en sås på marinadeni stekpannan. Med liteinspiration från Kreta viprecis besökt bestämde vi oss för att skära ut lammracks, det är ju så gott och ser så fint ut
Ugnen stelnade något och gick därefter från lekplatsen likt en skämd hund. Lammracksen som legat och dragittillsig smaker under tiden hade nu fått huvudnumret i denna anrättning och det var dags för färgläggning av denna
Det är inte första gången vi kockar tillsammans och garanterat inte heller sista - det brukar bli lyckat och oavsett resultat så vi har alltidlikaroligt under tiden
Nyckeln är bara att man har en ugnstermometer. Varför är man alltid så hungrig när man ska handla mat så man knappt vet vad man ska äta för det får abslout inte ta för lång tid att laga
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
En klassikertillgrillad mat som lammracks, kycklingklubbor, köttbit eller stekt fisk. Men genom att ge den tid och kärlek i en Crock-Pot, det vinner smakerna på