Lammracks rosmarin och vitlök recept

Lammracks med örter och vitlök

Ta upp lammracksenoch torka av. Lammracks gör sig fantastiskt på grillen. Hacka vitlökoch örter. Smaka av med salt och peppar
Lammracks med rosmarinsky, tryffelpotatismos och grönvit bönsallad

Lammracks med rosmarinsky, tryffelpotatismos och grönvit bönsallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1,5 kg lammracks , ca 30 stycken Marianad 1 st citron(er) , ekologiska 0,5 dl rapsolja 1 krm svartpeppar , nymald 1 tsk salt 1 st gul lök(ar) 6 klyfta(or) vitlök 1 st persilja , kruka Potatismos 2 msk salt , till kokvattnet 1 svartpeppar , nymald 1 salt 200 gram smör 4 dl mjölk 1 msk tryffelhonung 200 gram mascarponeost , ca 2 dl 2 kg potatis(ar) , mjölig sort som mandelpotatis eller Fontane Rosmarinsky 1 salt 3 msk smör , mjukt 2 tsk vetemjöl 1 svartpeppar 1 msk socker 2 msk kalvfond 8 dl rött vin 1,5 msk rosmarin , torkad Sallad 0,5 tsk salt 2 dl borlottibönor , kokta 300 gram haricots verts , färska 1 st rödlök(ar) Servera till 1 msk smör , eventuellt Köp receptet
Citron och Örtkryddade Lammracks

Citron och Örtkryddade Lammracks

timjan, rosmarin, mynta och/eller organo. Till det en sallad av mangold och körsbärstomat samt en sås på gräddfil ochvitlök