Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och fixat Langos, som jag längtat. Älskar verkligen dessa godbitar och det är inte krångligare att göra än en pizzadeg
Idag blev det langos igen, som jag längtat. Tacka vet jag min hemmagjorda Langos, testa den ni med. Efter dagens tur till Gröna Lund blev det givetvis en men besvikelsen var stor, vad har hänt sen sist
Det är superenkelt att göra Langos i fritösen har jag upptäckt. Dock är jag lite dålig på att spara gammal potatis, men märkte ingen större skillnad när jag provade att göra langos utan potatis
Pensla vitlöksoljan på langosen och lägg på fyllning. Luas langos, 3 st (I allt väsentligt hämtat från en kokbok av fantastiska Anna Hallén, men där serverad som wrap
Men den klassiska langosen som du köper på marknader har ofta bara tillbehören rödlök, ost och gräddfil men hemma kan man ju slänga på vad man själv gillar
Varje sommar är det tradition att äta langos på diverse marknader. I våras prövade vi på att göra hemmagjorda langos, bara för att stilla suget en aning
Förslag på olika fyllningar är. Blir den brun och fin snabbt så kan du fritera langosbröden, ett och ett, i oljan någon minut på var sida tills färgen är gyllengul