Lägg fyllningen på lasagneplattorna. 8 färskalasagneplattor, ca 250 g (Köper du en stor platta så skär i 8 st lagom stora bitar. 8 färskalasagneplattor, ca 250 g (Köper du en stor platta så skär i 8 st lagom stora bitar
Färska pappardelle med färska kantareller, kyckling och rosmarin4 personer4 kycklingfiléer skäres i tunna skivor1,5 liter färska kantareller300 gr färsk parpadelle (funkar fint med att ta färskalasagneplattor och skär dem i tjockare remsor)3 msk olivolja5 msk färsk rosmarinblad1 tsk salt2 krm nymald svartpeppar1 pressad vitlöksklyftaGarnering
Upprepa tills lasagneplattorna är slut. 2 paket bacon0,5 burk Cantadou vitlök1 gul lök500 g köttfärsfärska champinjonerpizzakrydda1 dl chilisås1 köttbuljongtärning1 skvätt sojaOstsås. 1 parmesanost2 förpackningar färskalasagneplattor (jag hade från Coop)Klipp baconet och fräs. 2 förpackningar färskalasagneplattor (jag hade från Coop)
De översta lasagneplattorna blev lite brända och hårda nämligen. Montera ihop lasagnen, börja med sås i botten, lasagneplattor, tomater, skina och ostblandnig
En gratäng på sitt sätt eller en lasagne utan lasagneplattor som barnen sa. 30 minuter En gratäng på sitt sätt eller en lasagne utan lasagneplattor som barnen sa
Färskalasagneplattor. Använde lite då och resten i dag till lasagneplattor. Jag använde mig av hemmagjorda lasagneplattor och det receptet hittar ni HÄR
När det gäller hur många lasagneplattor som går åt blir det lätt lite olika beroende på hur storm form du använder och hur såsig du vill ha din lasagne