Stek den hackade löken med den tärnade laxen. När det kokat upp tillsätter du cremebonjouren. 2 st laxfilé , tärnad. 5 paket Crème Bonjour , vitlök och örter
Skär laxen i fyrabitar och lägg i en smord ugnssäker form. Bred på laxen. Krydda med salt, peppar och sweet chilisås- Servera laxen med couscous och sallad
Tina laxen. Lägg laxen i en ugns fast form och bred ut smeten som ett täcke över laxen. Blanda ihop Cremé bonjour, majonäs ocht 2 hackade soltorkade tomater samt oljan de ligger i, tillsätt kryddorna. 1 laxfilé. 2 msk Cremé bonjour Karl Johansvamp & champinjon
Lägg upp laxen på tallrikar och lägg en msk Crème Bonjour ovanpå. Stek laxen i stekpannan i lite matfett i ca 5-6 minuter på varje sida. 4 laxkotletter/laxfilé. 4 msk Crème Bonjour Örtagård
Rör ihop crème bonjour och crème fraiche med riven pepparrot och smaka av med kryddorna. Smöra tunnbrödet, lägg på lax på halva och bred på pepparrotsröran på halva
Strimla laxen. 100 g rökt lax. 250 g créme bonjour cruisine med vitlök och örter. 1 1/2 dl vatten 1 dl mellangrädde 50 g smör 1 1/2 dl vetemjöl 3 st ägg Fyllning 1 bit färsk pepparot (eller 2-4msk pepparot på tub) 1/2 dl vispgrädde (mellangrädde) 500 g räkor med skal 100 g rökt lax 3 msk finklippt dill 250 g créme bonjour cruisine med vitlök och örter 1 1/2 tsk salt Garnering Sallad Gurka Citron Cocktailtomater Dill
Hacka räkor o skär laxen i små bitar. 5-6 skivor bröd ( till en 15 cm form)25 g smält smör 400 g Philadelphia ost200 g créme fraiche100 g créme bonjour med kantarell smak1 ask krasse2-3 msk pepparrot 1 dl majonnäs ( jag hade hemma gjorda)2-3 msk sweetchilisås500 g skalade räkor + 400 g till dekoration400 g kallrök lax ( spara lite till deko)2 tsk gelatin pulver. 100 g créme bonjour
Bonjour tout le monde. Skär i små bitar och dekorera med strimlad lax och en liten citronskiva. strimlad rökt laxcitronskivorVärm ugnen till 200 grader