Tror att färsk dill är min favoritkrydda man kan ha den till så mycket, längtar redan efter julbordets gravade lax som man med fördel fullkomligt dränker i dill
eller röd kaviar. Idag blev det panerad lax med hemlagad romsås. Jag brukar aldrig panera laxbitar. Men jag hade kommit över några prisvärda laxfileer som låg i frysen och väntade på att bli tillagade
rör ner dill och stenbitsrom/kaviar, smaka av med salt. dill. Skär laxen i portionsbitar. Lägg i laxen och sjud i ca 10 minuter. 800 g laxfilé. 3 msk stenbitsrom ( vanlig kaviar går också )
majonnäs, lax, ägg, räkor, dill, körsbärstomater, gurka, sallad, röd och svart kaviarLös jästen i det ljumma vattnet, och tillsätt också olja, ägg och honung
Därför tänkte jag att det skulle passa utmärkt att göra en tunnbrödsklämma med lax. Nu har vi visserligen gjort mycket laxrätter på bloggen, men det går naturligtvis bra att avnjuta denna klämma med annan rökt fisk än lax
Servera med en laxskiva, kaviar, dillolja och stekt grovt rågbröd. Nu står påsken för dörren, påsken är en fantastisk mathögtid då vi får njuta av sill, ägg och lax
Garnera med skalade räkor, rullade laxskivor, kaviar, dill och gurka. färsk dill. 100 g kallrökt lax i småbitar. 1/4 dl dill. 100-200 gr kallrökt lax. 100 g kallrökt lax i småbitar. 1/4 dl dill
Servera med strimlad lax, gräddfil och kaviar samt en dillvippa. dill till garnering. Jag kommer som vanligt köra på klassiska nyårstillbör, det vill säga lax, blinier och kaviar