Jag tänkte locka med ett bra recept på ännu en bufférätt - en italienskinspireradlaxfilé som bakas iugnen med parmesan och som sedan dekoreras med smakrika, dillmarinerade räkor
Laxröra med chiliflakes. Vilken underbar dag det har varitidag, sol sol. Hacka äggen, finhacka rödlöken och blanda i en bunke tillsammans med den hackade laxen
Toppa eventuellt med pinjenötter. ris. Lägg den tinade eller färska fiskeni en ugnssäker form. Värm upp en kastrull med grädde, crème fraiche, pesto smaka av med salt och peppar
delikatesspotatisar som Amandine. 2 bitarlaxfilé, à 140 gram, tinad eller helst färsk. 0,5 lime. 1 tsk riven färsk ingefära. 1/4 rotselleri. 4 fasta potatisar ex. 1 msk rapsolja eller olivolja
Här serverades det i enkel tappningtillsammans med ugnsbakad lax och en köpt hollandaise. Vildris är ju grymt gott så har niinte testat det så tycker jag att ni ska göra det
st laxfileér. Finhacka rödlöken, häll igräddfilen och creme fraichei en skål. Han enbart ha laxiugnen med kokt potatis och dillsås, då äter han som bara den