Servera med potatis, ris eller pasta det man är sugen på för tillfället och en trevlig sallad. Ta fram laxfiléerna salta och peppra lägg sedan ner dem i formen
Vi gillra att äta den medris, men Quinoa skulle passa, matvete likaså. Laxmed ett knaprigt täcke av cashewnötter och med lite sting av sambal oelek, vitlök och lime, kan det vara något
Servera sedan det stekta risetmedlaxen. Smörj en ugnsform, lägg ner laxen och salta och peppra lätt. Rör sedan ner det tillsammans medriset och låt det fräsa ett tag
Servera lax & sås medris, frästa sugarsnaps och limeklyftor att pressa över fisken. (Det går fort att fixa laxen så det blir mindre stressigt om riset är klart
Servera med wokade grönsaker och kokt ris. Lägg fisken i en ugnssäker form, krydda salta och kryda med, ingefära, farinsocker, limesaft och finhackad vitlök
Eftersom vi hade bladpersilja till laxen så fortsatte vi med den i otton. Vill man så räcker det gott och väl att äta en matig sallad till laxen, sötpotatisen mättar ju en del den också, men eftersom vi var så sugna på risotto så valde vi att ha det till