Skär citronen i skivor och lägg i foliepaketen tillsamman dill- och citronsmöret. Fördela lax, grönsaker och potatis på 4 stora, dubbla folieark. 600 g laxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g laxfilé 200 g små morötter 250 g färsk sparris 150 g sockerärter 100 g rädisor 300 g kokt potatis 1 citron 1 kruka färsk dill 60 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt flingsalt
4 4 portionsbitar laxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Lägg laxen på folien och fördela grönsakerna och potatisen över och omkring. Salta och peppra laxbitarna och stek dem hastigt i den varma panna så att de får lite färg
Lägg spenat, dill och sockerärter på fisken och förslut fisken noga i foliepaket. 4 pers600 g laxfilésalt och svartpeppar100 g spenatblad2 msk hackad färsk dill150 g sockerärterTillbehör. Skär fisken i 4 bitar och lägg varje bit på ett ark aluminiumfolie. 600 g laxfilésalt och svartpeppar
Laxfilé, kikärtor, dill, skivad tomater på. Skalade potatis och skivad, lägg på folie. Rullar ihop folien och lägg på plåten in i ugnen ca 225 grader på 20 minuter men koll om lax och potatis klart