Smörj en form och lägg grovt skuren pak choy och zucchini i botten med laxen ovanpå. Olivolja, salt, 2 st pak choy, zucchini i skivor i den mängd man vill ha, 800 g laxfilé (om man vill ha 200 g var), 1 msk honung, 1-2 tsk riven ingefära, 1/2 hackad röd chilifrukt, 1 lime saft o tunna skivor, 2 msk sesamfrön. Blanda honung, ingefära, chili och saft från 1 lime. 800 g laxfilé. 1-2 tsk riven ingefära
Marinad Blanda apelsinjuice, ingefära, vitvinsvinäger, olivolja, salt och svartpeppar. Lägg laxen ovanpå grönsakerna, salta och peppra och sätt in i ugnen ytterligare ca 10 minuter. 300 g lax, skinn- och benfri. 1 msk riven färsk ingefära
Underbar lax med apelsin och ingefära. Nu när vi avverkat de bitarna ska jag ge er receptet på en helt underbar lax som passar bra nu när apelsinerna börjar fylla fruktdiskarna