Blanda ihop yoghurt, Dijonnaise, dill, limesaft och fiskkrydda, och rör ned laxen, löken och äggen. Gumröra är inte lika känd, men brukar ofta innehålla någon form av lax
Fördela yoghurten på toppen av bakelserna och garnera med räkor, kaviar och krasse. 250 g varmrökt lax, 150 g färskost, t ex Philadelphia, ½ dl purjolök, hackad, 2 dl dill, hackad, 1 msk pepparrot på tub, ½ citron, saften. 600 g räkor med skal, 2 dl turkisk yoghurt, 1 burk röd tångkaviar, krasse. 250 g varmrökt lax, 150 g färskost, t ex Philadelphia, ½ dl purjolök, hackad, 2 dl dill, hackad, 1 msk pepparrot på tub, ½ citron, saften. 2 dl turkisk yoghurt,. 1 burk röd tångkaviar, krasse
En annan vy vid lördagspromenaden denna vecka, Laxön- Älvkarleby. Naturell yoghurt med müsli,russin,kokt ägg, Kalles kaviar,leverpastej- och ostsmörgåsar