eller röd kaviar. Idag blev det panerad lax med hemlagad romsås. Jag brukar aldrig panera laxbitar. Men jag hade kommit över några prisvärda laxfileer som låg i frysen och väntade på att bli tillagade
Lax i kaviarsås är en favorit i vårdat hem. Vispa ner kaviar, tillsätt så mycke du vill efter smak. 4 portionsbitar av lax. ca 1/2 liten tub kaviar. 4 portionsbitar av lax. ca 1/2 liten tub kaviar
Blanda rom eller kaviar med creme fraiche eller gräddfil i en skål. Skölj sallad och lägg förslagsvis upp i en skål eller på stort fat tillsammans med laxen
rör ner dill och stenbitsrom/kaviar, smaka av med salt. Skär laxen i portionsbitar. Lägg i laxen och sjud i ca 10 minuter. 800 g laxfilé. 3 msk stenbitsrom ( vanlig kaviar går också )
majonnäs, lax, ägg, räkor, dill, körsbärstomater, gurka, sallad, röd och svart kaviarLös jästen i det ljumma vattnet, och tillsätt också olja, ägg och honung
Tror att färsk dill är min favoritkrydda man kan ha den till så mycket, längtar redan efter julbordets gravade lax som man med fördel fullkomligt dränker i dill
Ta bort kanten på formen, bred kaviaren över laxröran och garnera med citronskivor och dill. Vi blev nämligen bjudna på en fantastiskt mumsig cheesecake med lax när vi var hemma hos våra goda vänner familjen Perssons i höstas, och när vi bläddrade genom bilderna i mobiltelefonen häromdagen dök den där laxtårtan upp och påminde oss om att vi ju skulle få receptet av fru Persson
Man kan ju ha vad man vill på våfflorna, avokado och kaviar vart gott. Först ut var Ostvåfflor med färska örter och rökt laxJätte gott blev det, speciellt med västerbottenosten i smeten
Därför tänkte jag att det skulle passa utmärkt att göra en tunnbrödsklämma med lax. Nu har vi visserligen gjort mycket laxrätter på bloggen, men det går naturligtvis bra att avnjuta denna klämma med annan rökt fisk än lax