Servera laxen med kokta potatisar och morötter samt romröra. laxfiléer. Kokt potatis och morötter. Lägg en klick smör i botten på en ugnsfast form och rör runt, lägg laxfiléerna i formen och krydda med citronpeppar
Servera laxen med kokt potatis och curryslaw. Hetta upp en stekpanna med olivolja och smör och stek laxbitarna på ganska hög värme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun och lite knaprig yta
Lägg laxbitarna ovanpå och toppa med mangosalsa. Bjud eventuellt kokt ris eller kokt potatis till. Lägg laxbitarna och sjud dem ca 5-7 minuter. 4 st laxfilé
Servera laxen på den varma salladen och garnera med färsk körvel eller valfri ört. lax. Skär laxen i 150 grams portionsbitar. Koka laxen på medelvärme, under lock, i saltat vatten 8-10 minuter
Lax, stekt i smör och kryddad med salt. Med råskalad, kokt potatis i lättsaltat vatten, avocado (som fick några stänk av pressad citron), en klick naturell créme fraiche, citron och persilja
KoktLax. När jag står i affären och tittar ner i frysdisken på de portionsförpackade laxbitarna tänker jag, men ska jag behöva köpa 4 st för 89 kr när jag bara vill ha en, så beslutet var inte svårt. Fiskbilen står utaför affären så ett litet stopp och med mig hem fick jag en bit färsk laxbit för 30 kr
Stekt lax, kokt potatis, grön sparris och massor av rårivna morötter och gurka. Laxen stektes i smör och kryddades med flingsalt och till stekt fisk är kokt potatis oslagbart om man frågar mig