Den varma chevreostenmed lite lätt rosmarinton bröt bra mot den syrliga tomat och persikosalsan. Skär mindre bitar av tomaterna och persikan, hacka vårlöken och blanda ihop med alla andra ingredienser
Men nästa gång hoppas vi att alla är på benen och kan vara med Det ser vi fram emot. Åsa hade fixat till en trerätters med chevre som en av de framträdande smakerna, åh det var så rackarns gott
Fördela osten jämnt över brödskivorna och ringla över honungoch timjan (kryddan). Vispa ihop äggula med lite grädde och tillsätt det i grädden, det får inte koka
Och den jag testade förra veckan medlax - här. Eftersom en egengjord blir tusen gånger, både, godare och nyttigare så tycker jag att du ska skippa affärens varianter
Rör ihop crème fraiche och äggulor, smaka av med salt och peppar. Gör ett långt snitt intill kanterna på smördegsplattan och fördela crème fraiche-röran över smördegen