pepparrotsvisp. Servera med skivad lax och pepparrotscrème. kallrökt lax. Forma till plättar och stek i ett par minuter per sida i en medelvarm stekpanna eller plättpanna med smör
Det är en av de absolut godaste fiskrätter jag någonsin har ätit och efter att ha blivit ombedda att ta med en fiskbaserad förrätt till en familjemiddag insåg vi att den rätten nog går alldeles utmärkt att förenkla något och sedan servera som förrätt utan att den tappar för mycket av sin karaktär
Gurkskivor medlaxröra. Laxröra. Salta minipizzor med ansjovis och parmesan. ev pepparrotsvisp. Laxrullader. Stansa ut runda skivor ur brödet med hjälp av ett lagom stort glas
Hacka ner laxen och blanda den tillsammans medpepparrotsvisp, philadelphia, dill och citronsaft. Finncrispen i all ära men det är ju faktiskt fyllning som gör hela rätten och jag valde att fylla dessa med kallrökt lax, pepparrot och ost
Hacka ner laxen och blanda den tillsammans medpepparrotsvisp, philadelphia, dill och citronsaft. Bred ett lager av pepparrotsfärskost på varje finncrispskiva och klicka sedan på en klick av laxröran på varje skiva