Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Toppa med gravlaxskivan. Blanda i rom, lök och dill. Lägg ut brödet på en bit bakplåtspapper till en platta och stansa ut eller skär ut med en kniv till en rund botten
Grillad sparris med kallrökt laxoch parmesandipp. Gurkskivor med laxröra. Rom- och västerbottenssill. Cheesecake med vit chokladglass och jordgubbssirap
Lägg laxen i en oljad form med skinnsidan nedåt och skeda kryddblandningen över laxbitarna. Som ni vet hade jag bestämt mig för att bjuda på karibisk lax, men jag valde att göra den mindre het eftersom jag inte visste hur tåliga våra gäster skulle vara för chilihetta
När gästerna kom hade jag tänkt bjuda på laxrullar med wasabicreme tillsammans med bubblet (vi drack dessa två), men den rökta laxen visade sig vara dålig när jag öppnade förpackningen