Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. Serveras varmt tillsammans med laxen. 500 gr lax i bit. baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Vi åt lax med basilikasås. Salta och peppra laxen och sätt på ett ungsfast fat. Lax med basilikasås och primörer (4 portioner). 4 laxfiléer. Lax med basilikasås och primörer (4 portioner). 4 laxfiléer 1 tsk salt
Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. Serveras varmt tillsammans med laxen. 500 gr lax i bit. baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Lax som bakas av i ugnen under ett täcke av färsk spenat, lite schalottenlök och citron. Rosta vårens primörer som småpotatisar, späda morötter och lite vårlökar tillsammans med olivolja, salt och peppar
Fänkålskryddad Lax. Stöt fänkålsfrån och pepparkornen grovt i en mortel, blanda i saltet och häll blandningen i påsen, se till att blandningen fördelas väl över laxen
Serveras varmt tillsammans med laxen. 500 gr lax i bit. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Serveras varmt tillsammans med laxen. 500 gr lax i bit. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Servera gärna med färska primörer som grön sparris, sockerärtor, rädisor och lättkokt salladslök. Dra bort skinnet från laxen, garnera med skivad citron och gurka