Krydda laxen med salt och citronpeppar. Pensla på äggvitan och vänd sedan laxen i sesamfrön. Sesampaneradlax (4 portioner). 4 laxfiléer. 4 laxfiléer Sesamfrön
Krydda laxen med salt och citronpeppar och vänd bitarna i sesamfrö. Sesampaneradlax med potatissallad 2 port. 2 bitar laxfilé á 125 g. 2 bitar laxfilé á 125 g
Lax är otroligt tacksamt att använda i mat, det går liksom bara inte att misslyckas med. Den här gången testade jag marinad med japansk soja, ingefära, citron och lite salt och rullade sedan laxkuberna i sesamfrön strax innan jag stekte dem i olja
Pensla laxen med teriyakisås och strö på sesamfrön. Lägg upp pak choien på ett fat och lägg på laxen. Stek laxen i en stekpanna med olja, 3–4 minuter per sida. 4 bitar laxfilé
Laxen penslade jag med ägg och vände den på en tallrik med sesamfrön. Stek den klar i ugnen. Koka bulgur tillsammans med en buljongtärning, jag tog grönsaksbuljong
Krydda laxen med salt o peppar och strö fiberhusk runt om. Receptet kommer från Skillnaden är att hon använde torsk istället för lax och saffran istället för curry