Låt tomat och vitlök steka med alldeles mot slutet. Krydda laxen med salt och nymalen peppar. Hetta upp smör i en stor stekpanna och stek laxen på bägge sidor, stektiden beror på tjockleken på filén
Lax. Servera den stekta laxen med rostad potatis, örtsås och broccoli. Ta bort ev skinn från laxen och skär den i 4 portionsbitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek laxen gyllenbrun på medelhög värme på båda sidor ca 2 min. 600 g Laxfilé Färsk
Skär bort skinnet från laxen om den har det. Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna. Stek laxen hastigt på båda sidor och sprid sedan ut babyspenaten runt om
Tina laxfiléerna. Lax. Toppa med de stekta laxkuberna och servera med grönsakerna. Skär varje laxfilé i 4 bitar och salta efter smak. 500 g Laxfilé Fryst