Kallrökt lax. Ni vet den där typiska smaken som tunnbröd har. Jo, att man kan göra sitt eget tunnbröd. Man kan till exempel experimentera med alla mjölsorter man har hemma i skafferiet och göra ett tunnbröd som inte bara är gott, men också är nyttigt, glutenfritt, laktosfritt och veganskt
servera gärna med lite tunnbröd eller nybakat kuvertbröd. Köp en varmrökt lax, koka lite färskpotatis, marinera lite spenat och lägg lite energi på en god kall sås till så har du en jättegod rätt att bjuda vännerna på
Finhacka lax, lök och gräslök och rör ihop med crème fraiche och kaviar. 200g färskrökt lax. 12 dl crème fraicheFyllning med lax och kaviar. Bred blandningen över 4 av tunnbröden och rulla ihop dem från kortsida till kortsida så hårt det går
Men nu när det dags för en uppdaterad favorit och det är en laxförrätt/tilltugg. 200 g färsk lax. 1 tunnbröd. 1) Blanda vatten och salt, lägg ned laxen och låt rimma i kylskåp i cirka 20 minuter. 3) Skär tunnbrödet i fyrkanter och stek krispiga i smör. 4) Skiva laxen tunt och lägg en bit på varje brödskiva. 200 g färsk lax. 1 tunnbröd 1 msk smör
Bre ut röran på tunnbröden och lägg på laxskivorna. 4 tunnbröd. 200 g kallrökt lax i skivor. Blanda philadelphiaost, pepparrot, dill, gräslök, pressad citron och flytande honung