Låt vattenkastanjerna rinna av och lägg dom antingen i botten på en sil - helst av aluminium så den tål värme - eller i en ångkoksinsats (finns att köpa på IKEA)
Man kan göra den med olika sorters kött eller varför inte lax, räkor eller helt vegetarisk. Vi tog det vi hade hemma, bl a mina egna frilandsodlade vita miniauberginer som jag är superstolt över, men listan över vad som fungerar är lång, t ex alla sorters lök, vårlök och purjo, många sorters svamp (kanske inte alltför smakrik, bara), morot, palsternacka, paprika, vitkål, savoykål, broccoli, blomkål, vattenkastanjer, bambuskott, minimajs, rädisor, rättika, kålrabbi, aubergine, zucchini, asiatiska bladgrönsaker typ pak choi
en burk vattenkastanjer likaså för extra asiatisk touch och crunch. Här har jag panerat laxbitar som steks i olja och serveras med wokade grönsaker och en asiatisk sås och kanske kokt ris också
Förstek även bambuskott, minimajs och vattenkastanjer så dem släpper sin vätska och låt sedan även dem gå ner i grytan tillsammans med löken och svampen
Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen. ½ burk Blue Dragon vattenkastanjer. 600 g laxfilé. Blötlägg nudlarna i varmt vatten i ca 15 minuter, dela försiktigt på dem och låt sedan rinna av
½ påse wokgrönsaker ( broccoli,vattenkastanjer o lök). Lägg i laxen och den vita fisken (delad i mindre bitar), låt koka sakta tills fisken är färdig ca 8-10 min. 4 portionsbitar djupfryst lax
Här har jag serverat grönsakswoken tillsammans med pankopanerad lax, ris och en god asiatisk sås. en burk vattenkastanjer likaså för extra asiatisk touch och crunch