Grilla laxfiléerna på folie i några minuter på varje sida tills laxen fått fin färg. Grilladlaxfilé med serranoskinka, krispiga klyftisar, en kall sås och sallad♥
4 4 portionsbitar laxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Placera laxfiléerna på bakplåtspappersklädd ugnsplåt. Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami och tomat
Fisk funkar lika bra på grillen som på spisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast