Forma fem "skålar" av aluminiumfolie och lägg en laxfiléi varje, salta och peppra på laxen. Om niinte vet vad ni ska äta i påsk så kommer ett recept på lax ifoliepaket här
I fredags kväll när jag och mamma var ensamma hemma så kände vi för att äta något som bara var så typiskt oss, och vad passade då bättre med en riktigtsaftig, fräsch och vacker laxfiléi ett foliepaket med massa härliga grönsaker
IngredienserPortioner. 4 skal av 1 stor citron 2 dl finhackad, färsk dill 2 dl riven prästost 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 700 g laxfilé med skinnDillsås 1 1/2 dl gräddfil 1/2 dl majonnäs 1/2 tsk salt 1 dl hackad, färsk dillTillservering kokt potatis grönsaker (t ex. sparris och ärter) Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Salta och peppra laxfilén, lägg den ovanpå. Det här receptet förtjänar lite mer uppmärksamhet. Zuccini, paprika och purjolök är väldigt gott men det fungerar att lägga till andra grönsaker också
Lägg en laxfilé på vardera ark. I vårt hem har det interiktigt gått hem med det här med foliepaket. Oftast kan jag hålla med om att det inte alla gånger ser så jätteaptitligt ut
Koka potatisen och låt den kallna. Riv skalet från limen och citronen, blanda i det mjuka smöret. Tillsätt saft från lime och citron, efter tycke och smak
Salta och peppra laxfilén, lägg den ovanpå. Jag återvinner ett recept som jag använde mig av igår. Grönsakerna jag hade denna kväll var zucchini, tomater och orange paprika
Vikihoptillfoliepaket med skarven uppåt. Tänd grillen. Servera laxen med såsen ur foliepaketen med valfriatillbehör som kokt potatis, grönsaker, sallad och ev