Till 2 personer 400g Potatis 250 g förkokta färska rödbetor 300 g Lax 35 g Fetaost Kall sås Turkisk yoghurt Dill Honung Salt & Peppar Gräslök Citron och Lime 1
Skär laxfilén i två bitar salta och peppra. Blanda smulad fetaost, majonnäs och mozzarella i en skål. 2 laxbitar laxfilé skinn och benfri. 50 gr fetaost. Relaterade 2 laxbitar laxfilé skinn och benfri. 50 gr fetaost
Blanda runt och toppa med bitar av fetaost, salt samt peppar. 2 laxfiléer (ca 125 g/styck). 50 g fetaost max 10%. Pankopanerad laxfilé med en fräsch sallad 12 propoints 2 portioner. 2 laxfiléer (ca 125 g/styck). 50 g fetaost max 10%
½ paket fetaost. Blanda babyspenat, ruccola, rödlök och fetaost i en salladsskål. Blanda väl med övriga grönsaker, salta och peppra, smula fetaost över
Tomater, fetaost med ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilé med. Fisken bäddade vi ner i en smakfull säng, den fick en härlig örtmadrass att vila sin lekamen på och som stoppade om den med ett skönt fetaosttäcke