Under tiden laxen är i ugnen skala palsternackan och skär imindrebitar. Lägg laxfiiléni en smord ugnsform, ringlaliteolivolja över och salta och peppra
Lägg varje bit med skinnsidan ner på skärbrädan. Hacka murklorna fint. Lägg laxbitarnai en smord ugnssäker form eller långpanna och fördela ostblandningeni "fickan" på varje laxbit
Dela blomkålen imindrebitar och koka dessa mjuka i vatten. Lägg laxfileérnai en ugnssäker form. När blomkålsbitarna är mjuka, häll av vattnet och kör till mos med en stavmixer
Skär bacon ibitar och stek. Dela svampen och stek för sigi smör. Rör i spenaten. Rör idill och servera. Baka i 30 minuter. Koka ihop grädde, fond och vini 5 minuter. Red av med redning och koka i 3 minuter. 600 g laxfilé. 1 dl vittvin. 2 msk maizena. 3 msk hackad dill