Skär lax och den kokta fänkålen i bitar och fördela bland potatisen. Skala och halvera potatisen, koka tillsammans med hel fänkål i saltat vatten ca 15 min eller tills potatisen är mjuk. 300 g laxfilébitar. 5 dl mjölk 1 st citron 2 tsk fänkålsfrön, mortlade 300 g laxfilébitar 20 g smör
Salta med resterande salt och peppra på laxen. ) Jag hade mina aningar att barnen kanske inte skulle bli översförstjusta över denna rätt, men de förvånade mig med att äta riktigt bra och minstingen sa
Skeda över lite äggstanning, täck medlaxskivor och skeda ut ytterligare lite stanning. Börja med att bottna en ugnsfast form med ett jämt lager potatis
Skär lax och den kokta fänkålen i bitar och fördela bland potatisen. Skala och halvera potatisen, koka tillsammans med hel fänkål i saltat vatten ca 15 min eller tills potatisen är mjuk. 300 g laxfilébitar. 5 dl mjölk 1 st citron 2 tsk fänkålsfrön, mortlade 300 g laxfilébitar 20 g smör
Skölj spenaten noga, och låt den sedan ”säcka ihop” i sin egen vätska på medelvärme någon minut. De fryser jag in, och när det blir tillräckligt gör jag en soppa eller en laxpudding
Servera laxpuddingenmed det klarnade smöret och en grönsallad med Kalamataoliver, Pumpakärnor, Paprika, Cocktailtomater, Purjolök, kallpressad Olivolja, Flingsalt och pressad Citron