Smaka av laxkrämen med citronsaft, salt och peppar. Garnera med gräslök och citron-bitar. 1 tsk citronsaft. 1 st citron. 150 g färskost av philadelphiatyp 3 msk vispgrädde 150 g varmrökt lax skinn- och benfri 1 tsk citronsaft salt svartpeppar 3 msk röd stenbitsrom 4 skiva rågbröd 2 msk gräslök finklippt, eller dill 1 st citron små bitar
Fördela i brödkorgarna och garnera med rom, citron och dillkvist. Citron. Ånga bröden mjuka och formbara över kokande vatten, lägg dem på ett upp och nervänt glas och tryck till lätt så att bröden bildar korgar
Pressa över citronen och låt det dra sig en stund. Ca 250g lax2 dl Créme Fraîche2 msk majonnäs2 msk senapSaft från en halv citronTimjan, torkad eller färskSalt och pepparSå här gör du
Servera med en skiva citron och tomatklyftor. Denna rätt går bra att förbereda. Jag köper alltid färdig smördeg, det är ingen idé att göra smördeg själv
Gaffla ihop laxen med färskost och citronskal och smaka av med några droppar citronsaft. citronskal. Bryt varje finn crisp i 2 bitar, bred på laxröra och toppa med picklad rödlök, gräslök, smörgåskrasse och citronskal. 5 st citron
Toppa våfflan med laxröra, avokado, räkor, citron och dill. En betydligt nyttigare våffelvariant med spenat som jag toppade med handskalade räkor, avokado, citron, dill och en läcker röra med kallrökt lax och färskriven pepparrot