8 rullar8 skivor gravad lax100 g philadelphiaost0,5 rödlök0,5 msk finhackad dillsalt och pepparcitronsaftHacka löken fint och blanda ihop med osten, dillen, salt och peppar. 8 skivor gravad lax
Tina laxen och skölj den i kallt vatten, skär bort det bruna laxfettet på ryggsidan om det är kvar, torka fileerna med hushållspapper, mortla flingsalt med strösocker och krydda blandningen på båda sidor, låt stå och grava på sig gärna några timmar
klicka på lite av stenbitsromen (löj eller sikromen) som är kvar i burken på laxrullarna. Gannera med lite av den hackade löken och dillen på laxrullarna uppe på stenbitsromen (löj eller sikromen
Gravlaxrullar med hovmästarkräm. 500 g gravad lax i skivor. 500 g gravad lax i skivor. Här kommer några nya och gamla tips på vad man kan göra av överbliven julmat