Mät upp färskost, riven pepparrot, salt och vitpeppar. Blanda till en jämn smet. Smaka av och justera om det behövs genom att ta mer av en eller flera av ingredienserna
Receptet har jag hittat på Livsnjutarnas gourmetkök. Dom här goda laxrullarna hade vi på påsk, wasabi ger en härlig sting och mixat med ruccula ger det en härlig färg
Vill du baka goda ostkex som passar perfekt till laxrullarna, kolla in receptet på Fuel for Life. Glöggmys, julvickning och nyårsfirande är nog plockmatens högtider
Det här receptet är från senaste Lantliv Mat & Vin. Det blev smarrigt. Om man vill kan man bre röran på tunnbröd, lägga på laxen, rulla ihop och skära rullar
Hittade receptet i Leva&Bo. Det här är en av rätterna jag hade på mitt lilla påskbord. Använde mig bara av riven cheddarost, tog stenbitsrom i stället för löjrom och fryst gräslök i stället för färsk
Skär upp laxrullen i 1/2 cm tjocka skivor. Bred ut plastfilm på köksbänken. Lägg laxskivorna omlott längs med plasten, men spara några centimeter plast längs kanterna