Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Tag bort formens kant och garnera tårtan med de hårdkokta skivade äggen, räkorna, gurkskivorna och den röda rommen
Bred över rommen och garnera med gräslök vid servering. 100 g kavring. 100 g löjrom eller stenbitsrom. Receptet gäller för 12 bitar 100 g kavring 50 g Arla® Svenskt Smör 4 gelatinblad 200 g kallrökt lax ½ dl hackad färsk gräslök 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 pressad vitlöksklyfta 1 krm stött svartpeppar 1 krm stött rosépeppar 100 g löjrom eller stenbitsrom
Finhacka, eller mixa kavringen. Rör ihop creme fraiche, gräddfil, majonäs, lax, räkor och rom. Även om påsken är slut för den här gången, bjuder jag på ett helt fantastiskt recept på räk- och laxtårta