Laxtårta kavring rom recept

Laxtårta med löjrom och räkor

Laxtårta med löjrom och räkor

Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Tag bort formens kant och garnera tårtan med de hårdkokta skivade äggen, räkorna, gurkskivorna och den röda rommen
Laxtårta med löjrom

Laxtårta med löjrom

Bred över rommen och garnera med gräslök vid servering. 100 g kavring. 100 g löjrom eller stenbitsrom. Mixa brödet
Laxtårta med löjrom

Laxtårta med löjrom

Bred över rommen och garnera med gräslök vid servering. 100 g kavring. 100 g löjrom eller stenbitsrom. Receptet gäller för 12 bitar 100 g kavring 50 g Arla® Svenskt Smör 4 gelatinblad 200 g kallrökt lax ½ dl hackad färsk gräslök 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 pressad vitlöksklyfta 1 krm stött svartpeppar 1 krm stött rosépeppar 100 g löjrom eller stenbitsrom
Räk- och laxtårta

Räk- och laxtårta

Finhacka, eller mixa kavringen. Rör ihop creme fraiche, gräddfil, majonäs, lax, räkor och rom. Även om påsken är slut för den här gången, bjuder jag på ett helt fantastiskt recept på räk- och laxtårta
Midsommartips

Midsommartips

Recept på Laxtårta hittar du här. Däremot brukar vi göra någon form av lax eller räktårta på kavringsbotten
Midsommartips

Midsommartips

Recept på Laxtårta hittar du här. Däremot brukar vi göra någon form av lax eller räktårta på kavringsbotten
Påskbrunch

Påskbrunch

en laxtårta på resterna från den rökta laxen och äggkokotter. Blanda gräddfil, lax, lök, löjrom och kryddor
Laxtårta – midsommarmattips!

Laxtårta – midsommarmattips!

Smula kavringen i en matberedare. Blanda sen ner äggen, laxen, potatisen, rommen, gräslöken, dillen och citronskalet i smeten
SKAGENCHEESECAKE i pepparkasformar

SKAGENCHEESECAKE i pepparkasformar

Hacka/mixa ihop kavring med det mjuka smöret. Ett par msk röd stenbitsrom. röd stenbitsrom. Tillsätt rom och smaka av med citron, salt & peppar

Svensk laxtårta

Skär kavringen på längden som när man delar en tårtbotten. Garnera exempelvis med kokta ägghalvor, stenbitsrom, dill och citron

Laxtårta

Garnera med rom. 200 g kavring. 100 g löjrom eller stenbitsrom. Finfördela brödet i matberedare eller finhacka för hand

Laxtårta

Finfördela kavringen i en matberedare. Bred på rom och garnera med citron och dill. 300 g kavring. 150 g röd rom

Laxtårta

2 kavring skivade till långa skivor. 1,5 rom. Blanda kesella med dill, senap och citron. Finstrimla laxen och blanda med kesellaröran

Laxtårta.

Bred över rommen och garnera med gräslök vid servering. 100 g kavring. 100 g löjrom. kavring 100 g kavring. 100 g löjrom