En supergod förrätt för alla oss älskar lax i alla former. Denna rätt passar perfekt att bjuda på då det går att göra klart både laxen och såsen dagen innan och sedan bara lägga ihop det när rätten ska serveras
Laxtartar. Här har jag kombinerat svenska smaker som pepparrot, dill och fänkål i en julig förrätt. Fördela pepparrotsgrädden på fyra tallrikar och lägg sedan på laxtartaren
Finhacka den råa laxen. Koka upp vatten i en kastrull och lägg ner äggen för att sjuda i 4 minuter. Skölj i kallt vatten, skala äggen och skär i halvor
Päron- och laxtartar med västerbottenostkräm. Så för dig som vill göra en grönare meny till ditt nyårsfirande, kommer här tips om olika goda recept på förrätt, varm- och efterrätt
Förrätten blir en laxtartar, mycket snarlik den vi gjorde i Sveriges Mästerkock. Idag var jag på jakt efter en lite efterrätt att servera på fredag på mitt första cateringuppdrag