Leche flan är en klassisk efterrätt i filippinerna. I leche flan använder man kondenserad mjölk - både sötad och osötad (sötad brukar heta "condensed milk" och den osötade brukar återfinnas under namnet "evaporated milk")
Dessutom använde jag en riktligt ljuvlig dulce de leche som man köper färdig på burk (Ja, jag veeeet, det finns faktiskt färdig så du slipper koka en konservburk i flera timmar
Bred ut dulce de leche över kakan. 1 burk karamelliserad mjölk (alltså färdig dulce de leche på burk)eller 1 burk kondenserad mjölk som du koka till du får en dulce de leche (läs mer här)Fudgeglasyr
Så jag fyllde halva plåten med dulche de leche (kokad kondenserad mjölk) och toppade med havssalt. Jag rekommenderar att ni gör som jag gjorde om ni gillar både Nutella och dulche de leche
Tillsätt dulce de leche efter smak. 11 burk dulce de leche (tillsätt efter smak). 1Smörkräm med dulce de leche 250 g osaltat smör, rumstempererat 70 g äggvita (2-3) 120 g strösocker (1,5 dl) 1 nypa salt 1 burk dulce de leche (tillsätt efter smak)Rulltårta
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage. 1 burk dulce de leche (färdigkokt kondenserad mjölk). 1 burk dulce de leche
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka med Dulce de Leche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en Dulce de Leche tårta med, hans andra favorit, choklad
Dulce de leche heter resultatet man får om man kokar en konservburk med kondenserad mjölk i två timmar och har ni inte gjort det än så är det baske oss dags