Legymsalladmed rökt skinka eller kalkon är en lunch som passar mig väldigt bra en sån här dag. Servera med rökt kalkon eller skinka samt cocktailtomater
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
spetsa med rom eller vodka. Stek svamp,skinka och lök. Vispa grädden och blanda med kaviar. parmaskinka. Vispa ihop resten av grädden med äggulan och rör ned
Kokt potatis, kokt skinka och Benkas hemgjorda legymsallad, toppad med persilja. Till det en riktig sommarsallad, med blandad sallad som jag ringlade lite olivolja över samt strödde på en aning med flingsalt och svartpeppar
Här ser du skinkamedlegymsallad, jag hade överbliven skinka. Legymsalladen gör du så här. Så gott med frukost, men först kaffe med ett smörgåsrån och ost på morgon,
smaksätt med ev. vispa 2dl vispgräddde och blansa sedan med ca 1 1/2_2 dl majonäs. strimla och hacka ca5 hg rökt skinka. en annan fyllning som passar till som mellan lager är legymsallad 2dl vispgräddde. 5 hg rökt skinka