Leif mannerström tunnskivade recept

Okej, vad säger ni? Redo för fredagsmys?

Okej, vad säger ni? Redo för fredagsmys?

(receptet är LeifMannerströms)1 pkt (12 skivor) tunnskivad kycklingbröstfilé1 gul lök, skivad ½ pkt bacon, strimlat2 msk fransk senap1 dl hackad bladpersilja5 dl kycklingbuljong1 dl grädde½ dl crème fraicheSalt och pepparFräs bacon och den skivade löken i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat
Kycklingroulader fylld med lök, persilja och bacon

Kycklingroulader fylld med lök, persilja och bacon

Receptet är från grunden LeifMannerström, från TV reklam för tunnskuren kyckling. 5 portioner6 ProPoints/port625-750 g  tunnskivad kycklingbrösfilé1 skivad gul lök1 pkt (125 g) kotlettbacon2 msk fransk senap1 dl grovt hackad persilja5 st skalade morötter, skurna i stora bitar5 dl färdigblandad kycklingfond enl instruktioner på flaskan10 grillspett½ dl fraiche 8%1 dl Mat Extra 4%saltpepparFräs bacon och den skivade löken i en stekpanna till hela har fått lite färg och löken har mjuknat

Kycklingrullader a´la Leif Mannerström

16 skivor Tunnskivade kycklingbröst. 16 skivor Tunnskivade kycklingbröst. Dessa har jag vealt göra ända sedan jag först såg hans reklam på TV, det ser så himla gott ut

Mannerströms kycklingroulader

Ingen av er kan väl ha missat Guldfågels TV-reklam i samarbete med mästerkocken LeifMannerström.   Mannerström använder två grillspett till varje portion av fyra roulader, vilket vi tyckte var för mycket

Kycklingroulader fyllda med lök, persilja och bacon

Recept från TV reklam, Guldfågeln och LeifMannerström 4 portioner R. 4 portioner Roulader. 16 skivor Tunnskivad Kycklingbröstfilé1 skivad gul lök4 baconskivor grovskurna2 msk fransk senap1 dl grovt hackad persilja4 st skalade morötter, skurna i stora bitar5 dl färdigblandad kycklingfond enl

Sjömanskyckling

Recept från Guldfåglen och LeifMannerström 4 portioner. 4 portioner 12 skivor tunnskivad kycklingbröstfilé4 skivor rökt fläsk8 potatis i skivor1 skivad lök10 hyvlade champinjoner6 lagerblad15 cl ljust öl1/2 msk grovkrossad kryddpeppar6 dl kycklingbuljong1 dl skivad purjolökSalt och vitpepparSmör till stekningGarnera med