(receptet är LeifMannerströms)1 pkt (12 skivor) tunnskivad kycklingbröstfilé1 gul lök, skivad ½ pkt bacon, strimlat2 msk fransk senap1 dl hackad bladpersilja5 dl kycklingbuljong1 dl grädde½ dl crème fraicheSalt och pepparFräs bacon och den skivade löken i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat
Receptet är från grunden LeifMannerström, från TV reklam för tunnskuren kyckling. 5 portioner6 ProPoints/port625-750 g tunnskivad kycklingbrösfilé1 skivad gul lök1 pkt (125 g) kotlettbacon2 msk fransk senap1 dl grovt hackad persilja5 st skalade morötter, skurna i stora bitar5 dl färdigblandad kycklingfond enl instruktioner på flaskan10 grillspett½ dl fraiche 8%1 dl Mat Extra 4%saltpepparFräs bacon och den skivade löken i en stekpanna till hela har fått lite färg och löken har mjuknat
16 skivor Tunnskivade kycklingbröst. 16 skivor Tunnskivade kycklingbröst. Dessa har jag vealt göra ända sedan jag först såg hans reklam på TV, det ser så himla gott ut
Ingen av er kan väl ha missat Guldfågels TV-reklam i samarbete med mästerkocken LeifMannerström. Mannerström använder två grillspett till varje portion av fyra roulader, vilket vi tyckte var för mycket
Recept från TV reklam, Guldfågeln och LeifMannerström 4 portioner R. 4 portioner Roulader. 16 skivor Tunnskivad Kycklingbröstfilé1 skivad gul lök4 baconskivor grovskurna2 msk fransk senap1 dl grovt hackad persilja4 st skalade morötter, skurna i stora bitar5 dl färdigblandad kycklingfond enl