Leila Lindholm, Leila bakar i Frankrike. Har hört så mycket gott om Leilas olika cheesecakes, men inte tusan var den här ens i närheten av de som The Cheesecake factory serverar inte
Leilas guldkant på vardagen av Leila LindholmEnjoy. Dagens middag blev idag ett för mig välanvänt recept från Leila Lindholm, hennes recept på valnötspasta från Toscana
Vänd varsamt i margarinet, bakpulver, kaffe, nypa salt och mjölet. Men originalreceptet kommer från "Leilas Jul" _lindholm/kakor_och_tartor/mjol/mjuk_lingonpepparkaka/ hittar ni receptet
Där fanns det mycket kul, bl a Leilas General Store som är helt omöjlig att lämna tomhänt. Igår besökte jag Bak & Chokladfestivalen och det blev en riktigt söt dag
Kikkis dotter, Emmeline hade bakat goda muffins till Samuels studentfirande. Leilas tips. Jag sätter alltid mina muffinsformar i en muffinsplåt när jag bakar muffins
Spara resten av mjölet till utbakning. Jäs pizzadegen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter. Dela degen på 4 bitar och baka ut dem med kavel på mjölat bakbord
Dessa godingar bakade jag igår. Forma 16 bollar av degen och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Hittade receptet i tidningen Family Living nummer 6, 2012
Det är Leilas recept på cupcakesen och sen en egen ihopblandning av frostingen. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten