Grädda knäckebröden i cirka 70 minuter. Har börjat baka lite inför fjällresan på påsk. Det brukar blir många fikapauser i stugan mellan slalomåken och då är det bra med något nyttigt alternativ till kaffet
GI-knäckebröd. Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
De ska inte vara tunna som knäckebröd. Jag var hemma i Sveige en snabbis i helgen och spenderade då fredagskvällen tillsammans med mina två BFFs sedan barndomen
Receptet är, som så många av mina favoriter, Leilas och finns på recept. En favorit till jul och även något som är perfekt att ge bort tillsammans med lite hemmagjord marmelad
Grädda knäckebröden i cirka 60-70 minuter. Sätt ugnen på 160 grader. Blanda allt utom vallmofrön och flingsalt i en bunke och låt smeten stå framme och svälla i cirka 15 minuter
Jag lovade att visa hur man använder den på knäckebröd. Det var riktigt kul att göra eget knäckebröd. Receptet på knäckebrödet jag gjorde är ur Leila Lindholms bok a piece of cake
Kvällsfikan består av mitt egna knäckebröd med brie, ett glas mjölk och en liten munsbit brownie. Varje dag, ja varje dag, ser jag fram emot frukost, lunch, fika, middag och kvällsfika