Har gjort om receptet lite i grundreceptet stod det att man skulle pressa apelsinerna och ha idet med likören, men jag ville ha lite mer tuggmotstånd därför valde jag att ha bitar
Häll i sprit, likör och läsk. Tasteline föreslår att drinken ackompanjeras av följande fråga. Hur många procent måste en dryck ha för att få kallas likör
Man kan också tillsätta en skvätt likör, men alkohol fryser dåligt, så ta bara lite. Koka upp övriga ingredienser utom eventuell sylt i en kastrull, bara hastigt, ta sedan av från plattan och rör eller vispa tills sockret har löst sig helt
Den här delen av receptet är helt klart den jobbigaste, och sången “Far. Hamra med hjälp av hammaren in kniven på flera ställen runt mitten av kokosnöten tills den spricker i två bitar
St-Germain är en grandiös storblommig likör med toner avfläder, citrusfrukter, örter och ananas. De innehåller båda likören St-Germain, men i övrigt skiljer de sig åt i både färg och smakpalett
Skaka av blommorna och se till att inga insekter kommer med. 12-15 nyutslagna fläderblomsklasar. Lägg dem i en glasburk med lock, jag brukar använda ett konserveringsglas