Arbeta in likören i mandelmassan. Skär av apelsinskalet så att bara det orange följer med. Doppa kringlorna i chokladen medhjälp av en gaffel och ställ dem på bakplåtspapper
Lägg den i en stor glasburk med lock. Ta upp apelsinen och sila likören om det behövs. Gör 44 hål i apelsinen och peta ner kaffebönorna. 1 stor apelsin
Vispa grädden och tillsätt likören under vispningen. Servera i höga varma glas och toppa med grädde. Dofta över siktad kakao och strö över finstrimlat apelsinskal och en bit kluven chilifrukt
Koka upp apelsin- och citronsaft, socker och likör eller cognac. Lägg i apelsinskalet. Arrangera ostarna på ett vackert fat och servera tillsammans med fikonkompotten
Här säljs skörden av mandel och hösten torkade fikon, blandat medlikörer i olika färger och smaker. Låt fikonen rinna av och varva fikonhalvor med glass fördelade i fyra dessertskålar-