Och till våren hör rabarberna till. Hade inte med mig kameran till landet så jag kunde visa er hur stor min rabarberplanta har blivit, eller ska jag kalla den buske
Rör i mjölk och ev likör. Skär rabarbern i bitar. Mixa rabarber och jordgubbar till en slät smet. Koka den med socker och honung 5–10 min till simmig konsistens
Rör sedan ner de torra ingredienserna och likören. Just nu borde man väl satsa på rabarber eller något annat säsongsbetonat, men jag blev så enormt sugen på mjuk chokladkaka och testade den här då jag händelsevis hade lite mandelmassa hemma
Tillsätt apelsinjuice och likören. Rabarber. Rabarbertopping. Skala rabarbern och skär den i tunna bitar. Ett tips jag jag fick efter jag gjorde den här cheescaken är att låta det röda skalet från rabarbern koka med för att få en fin röd färg
Sangria innehåller vanligen rött (sött) vin, frukt i skivor eller bitar, något sött som likör eller apelsinjuice, Brandy, mineralvatten, en bit kanelstång och isbitar