Hur det än är så är macarons en väldigt god kaka. Dessutom bakade jag dubbel sats, för jag tänkte att svägerskans lillebror som kom tvåa skulle få sin favoritkaka, dock ficka han inte välja smak
Key lime pie-topping. Skeda försiktigt upp fyllningen på kladdkakan (häller du på allt på en gång så kommer du inte få tydliga lager då mitten av kladdkakan fortfarande är väldigt lös vid det här laget)
Efterrätten bjöd vi på när vi hade våra kompisar här på dopp i grytan-middag i lördags och minsann om dom inte tog vars två bitar av den här limepajen som bjöds - bra betyg med andra ord
Inget av det ovanstående har dock något som helst att göra med kvällens recept, den här Key Lime-pajen bakade jag en solig ledig dag för ett par veckor sedan, men om någon hade ställt ner en tallrik paj framför mig nu hade det inte varit några som helst problem att äta upp den
Efter ett kräftinferno passar det ju bra med lime tänkte jag. Key Lime Pie. Lägg äggulor, kondenserad mjölk, limesaft och skal i en skål och blanda samman med en visp, det tjocknar av sig själv
Receptet hittade jag hos Smitten Kitchen och följde det till punkt och pricka förutom mangodekorationen och det faktum att jag gjorde en stor kaka istället för flera mindre
Rör samman mandelmassa, limeskal och socker, tillsätt äggen lite i taget, till en homogen massa. Sikta ner mjölet och bakpulvret i massan, blanda därefter i limejuicen