En fantastisk god, rustik och glutenfri limpa. Det är så roligt att experimentera med glutenfri bakning, ibland blir det totalt misslyckat, det måste vi erkänna, med när det blir sådär himla bra som man hade önskat, då vill man bara fortsätta att dona i köket och baka fler bröd
Nu råkade det bli så att vi hade helt slut på brödet i fredags, det händer väldigt sällen och jag orkade inte heller bråka med alla andra på ICA en fredags eftermiddag för en brödlimpas skull
Den ska vara ganska lös men om du tar på degen ska du inte fastna med fingrarna. Baka sedan ut den i valfri form, frallor eller limpor och låt degen jäsa övertäckt i rumstemperatur i ca
Låt limpan svalna helt innan du skär i den. Jag saknar lingongrova, så jag tänkte försöka mig på att baka något liknande, och resultatet blev det här brödet
BRIOCHLIMPA. SAFFRANSBRIOCHEMED APPELSINGLAZE OCH FRUSNA LINGON. APELSINGLAZE MED FRUSNA LINGON. Snart är det så där murrigt mörkt och Lucior i alla storlekar skrider fram med ljus i hår och varma lussebullar på en bricka