Det är det här receptet jag alltid använder mig av – min toscakaka har denna som bas, man kan helt klart göra en vanlig vaniljbotten och använda som en stadig tårtbotten om man skulle önska (den blir stabil, inte luftig)
Lussebullar på surdeg, Dadelchokladkola med apelsin, surdegsvört och så dessa små rackare som jag tänkt ge er receptet på nu, nämligen små spröda syltgrottor med smak av pepparkaka och lingon
Fördela lingonsylten över kakan. Strö det över kakan. Låt kakan svalna och skär den sedan i fyrkanter. Grädda kakan mitt i ugnen ca 15-20 minuter. 2 dl lingonsylt
Mjuk pepparkaka med lingonsylt. Tillsätt lingonsylt. Tillsätt lingonsylt. 1 dl lingonsylt (ej för söt). Låt stå 5 minuter tills kakan tas ur formen. 1 dl lingonsylt (ej för söt). Låt stå 5 minuter tills kakan tas ur formen