Tillsätt hackad färsk koriander och smaka av med salt och peppar. Skala och finriv ingefäran. Häll ner vatten, kokosmjölk, grädde, torkade röda linser, skurna morötter och grönsaksbuljong
Rör om och krydda med salt, gurkmeja, ingefäraoch basilika. Salt, gurkmeja, ingefäraoch basilika. Addera sedan kokosmjölken, rör om och låt koka tills linserna är helt mjuka
Fräs lök ochingefära, ha i currypastan. Olika typer av grytor medkokosmjölk i tycker jag är lätta att få till smaken på och så kan man göra större satser
Denna linsgryta är i och för sig inte så stark, men den är full av ingefäraoch gurkmeja - och just gurkmeja är ju fullproppad med vitaminer och antiinflammatoriska ämnen, så det kan ju inte direkt skada att hälla i lite extra i maten
Skär eller bryt blomkålen i mindre bitar, hetta upp en stekpanna och släng i blomkålen med smör. Lägg i en klick smör till och tillsätt curry, gurkmeja, kummin, riven vitlök, riven ingefära, gurkmeja, kanel (ta bara några nypor)