Jag fann ett recept av Leila Lindholm där hon lovade saftiga lussekatter och det utan kesella. Jag hade ingen kesella till lussekatterna jag hade tänkt baka och absolut ingen lust att springa till affären
Dessa köpte jag på Leilas generalstore. Medan barnen bakat traditionella lussekatter, pepparkakor och pepparkakshus passade jag på att testa 4 söta favoriter från julbordet i raw varianter
Än så länge har det blivit lussekatter, saffranstryffel och den här lite annorlunda fudgen. Receptet är från Leilas söta jul med lite egna modifieringar
sen bakade jag & ungarna lussekatter. Det blev en mjölkfri variant på Leilas recept. Sen kom Malin & Ludvig för en gofika med lussekatter, glögg & pepparkakor
a advent, så därför bjöds det varken på pepparkakor eller lussekatter. Jag utgick från Leilas recept på New York Blueberry Cheesecake, men jag halverade satsen och ändå blev det en riktigt hög och fin kaka