Lägg lutfisken med skinnsidan nedåt i en ugnssäker form. Tillaga på full effekt, 10–12 minuter, under lock. Låt temperaturen utjämnas ifisken, ca 5 minuter. 1 kg lutfisk
För dig som gillarlutfiskfinns en helt suverän förpackningfrånLysekils som tillagas på nolltidimikron, och som till och med visslar när den är klar – och som dessutom smakar precis som den lutfisk mormor lagade
Koka imikro. Koka lutfiskenenligtanvisning. Skär fänkålen ibitar och skala och dela potatisen. Skär lutfiskenimindrebitar och vänd ner dem försiktigti moset
Lägg lutfisken med skinnsidan nedåt i en ugnssäker form. Tillaga på full effekt, 10–12 minuter, under lock. Låt temperaturen utjämnas ifisken, ca 5 minuter. 1 kg lutfisk, urvattnad (se förpackningstexten)
Lägg fiskenimikrotålig skål med höga kanter. Kom du ihågi morse att lägga lutfiskeni kallt vatten. Börja med potatisen som tar längsta tiden att koka, men om du skär stora potatisarimindrebitar kokar de ju fortare